Projekty v oblasti potravinářského průmyslu
- komplexní zpracování pšenice
- výroba škrobových sirupů
- výroba potravinářského lihu a bezvodého palivového lihu
- výroba kyseliny citronové
- zpracování zemědělských produktů na suroviny pro potravinářský průmysl

Na trhu cukrů se řadu let prosazují kromě klasické sacharózy i další cukry vyrobené ze škrobu, polysacharidu, který je po celulóze nejrozšířenějším sacharidem vyskytujícím se v přírodě. Naše společnost je schopna nabídnout kompletní závod na výrobu škrobových sirupů od vstupu prvotní suroviny (obilí, pšeničné mouky), až po finální výrobek tj. škrobový sirup. Nabízená technologie, založená na postupném enzymovém štěpení škrobu, představuje dnes už vyvrcholení více než čtvrstoletí trvajícího vývoje a přeměny jednoho z nejdůležitějších odvětví potravinářského průmyslu ze svého druhu umění na vědecky fundovanou biotechnologii.
Výroba škrobových sirupů je rozdělena na následující procesní jednotky :
- příprava škrobového mléka
- ztekucování a dextrinace
- chlazení roztoku dextrinů
- zcukření díla
- rafinace lehké šťávy
- odpařování sirupů
- sklady sirupů

V případě zájmu zákazníka provedeme projekční řešení a dodáme i pomocné jednotky, např. :
- kotelna
- kompresorovna
- čistírna odpadních vod, aj.

|